duminică, 9 iunie 2013

Solutii curatare parbriz

Vara sau iarna ai nevoie de solutii de curatare pentru pabriz. Vara ai nevoie de solutia roz, iarna de cea albastra :)

Cel putin asa am fost obisnuiti in ultimii ani de toate magazinele de accesorii auto. Eu unul m-am saturat pana peste cap de bidoanele acelea uriase de solutie, desi au un pret bun le prefer pe cele la punga de 2 L... umplu rezervorul de lichid de parbriz si arunc ambalajul, astfel bidonul de 5 L nu mai are ce sa caute cateva saptamani in portbagaj.

Iarna trecuta am uitat sa fac schimbul intre roz si albastru si mi-a inghetat apa. Am stat 2 zile cu masina parcata intr-un mall ca sa pot sa folosesc stergatoarele auto :)

Asa ca aveti mare grija la schimbarea sezoanelor sa nu uitati lichidul de vara pe iarna. Cel de iarna poate fi folosit toata vara fara probleme dar sa stiti ca cel de vara curata mult mai bine insectele strivite de parbriz.

Pentru faruri folosesc apa plata combinata cu Ajax pentru geamuri, face minuni! Am incercat si pe parbriz dar parca nu am obtinut un efect foarte diferit de o solutie de parbriz normala... insa la faruri se vede diferenta, chiar va recomand sa incercati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu