marți, 18 iunie 2013

Stergatoare Parbriz Profesionale

Exista stergatoare parbriz profesionale in cazul in care nu stiati! Costa cateva milioane si sunt aduse la comanda in tara de 3-4 firme.

Ce inseamna stergatoare profesionale?

Sunt stergatoare auto de o calitate mai buna decat cele de stoc care (se spune) ca ar rezista mai mult in timp. Daca un set de stergatoare pentru masina se schimba la 1-2 ani, un set de stergatoare profesionale se schimba la 6-7 ani! Da, ati citit bine, la 6-7 ani! Nici mie nu mi-a venit sa cred pana cand nu am vazut la un prieten.

Ele sunt universale, asadar se potrivesc pe cam toate masinile normale. Cauciucul este foarte rigid dar nu zgarie parbrizul ci il curata foarte bine. Stiti acele pete de apa pe care le lasa stergatoarele clasice? Cu acestea nici urma de pete, sticla este curata ca atunci cand a iesit de pe poarta fabricii.

Problema consta in pret dupa cum v-am spus, un set de 2 stergatoare parbriz costa 250 de lei + 100 lei 1 stergator spate pentru cine are nevoie. Dureaza cam 2-3 saptamani pana ajung in tara daca nu sunt in stoc dar eu zic ca per total este o investitie buna si de durata.

Parbrizul masinii voastre va va multumi cu siguranta :)

Un comentariu:

  1. Salut, care sunt acele stergatoare?...ce firma sunt? Da mai multe detalii despre ele te rog.

    RăspundețiȘtergere